Flexkontot har den perfekta lösningen för många konsumenter

Det finns många olika alternativ där ute att välja bland för konsumenter som är ute efter att få låna pengar. Alla de olika långivarna har sina unika fördelar och nackdelar. När det kommer till Flexkontot är detta en långivare som tillhandahåller flexibla kontokrediter. Dessa tycks tilltala vissa specifika typer av konsumenter. Här belyser vi vilka typer av personer som kan finna deras erbjudande väldigt tilltalande och passande utifrån personernas unika behov av att låna pengar.

3 typer av personer som bör lockas av Flexkontot och deras erbjudande

Det finns vissa typer av personer som i högre utsträckning än andra bör finna denna långivares erbjudande lockande:

  • Personer med oförutsägbar eller oregelbunden inkomst. Flexkontot har en flexibel och anpassningsbar struktur som präglar deras lån. Därmed lämpar sig deras erbjudande särskilt väl för personer som ser något positivt i friheten att kunna hantera en kreditlina utifrån sin unika ekonomiska situation. Den kontokredit som du kan ansöka om på sajten låt dig göra uttag på ett smidigt och flexibelt sätt. Detta betyder att du som låntagare kan ta ut pengar närhelst du önskar och behöver göra detta, upp till ditt beviljade kreditutrymme. Detta är positivt när du har en oförutsägbar eller oregelbunden inkomst, vilket du bland annat kan ha om du frilansar.
  • Personer med betalningsanmärkningar. En av de egenskaper som särskiljer denna långivare och dess erbjudande en hel del är möjligheten att låna upp till 30 000 kr, även om du har en historik av betalningsanmärkningar. Därmed öppnas en möjlighet till en potentiell livlina upp för personer som tidigare har haft lite problem med krediter och kreditvärdighet. Dessa personer kan ofta få dörren slängd i ansiktet på sig hos andra långivare, men här erbjuds de åtminstone en rättvis och rimlig chans.
  • Personer som inte vill att en kreditupplysning görs via UC. Det har även visat sig att Flexkontot har en process kring förfrågningar och kreditupplysningar som lockar många potentiella låntagare. Istället för att göra sina kontroller via Upplysningscentralen (UC) använder de istället sig av Bisnode. Detta innebär att du som låntagare kan ansöka om ett lån utan att ansökan påverkar din kreditvärdighet hos UC. Detta är positivt om du aktivt arbetar för att förbättra din kreditvärdighet hos den ledande aktören i Sverige inom kreditupplysningar.